Concurs:

19 de maig

Sala Multifuncional des Mercadal

 

Ruta:

Del 21 al 30 de maig

 

The Tapas Gastrobar, doble guanyador

de Tapes per Menorca

  • El campió ha estat The Tapas Gastrobar per la seva creació “Sinergia”
  • El subcampió ha estat el restaurant Asador Molí Des Compte que ha presentat la tapa “Ceviche de corvina”
  • En categoria de Tapa Temàtica, amb galeta Quely, el restaurant The Tapas Gastrobar ha aconseguit convertir-se en campió gràcies a la creació “La Teula de Quely”

Tapes per Menorca ja té guanyadors. El campió de la present edició ha estat Juan Carlos García del restaurant The Tapas Gastrobar per la seva creació “Sinergia” a la categoria de Tapa Lliure.

En aquesta mateixa modalitat, el subcampió ha estat José Juan Pla, del restaurant Asador Molí Des Compte que ha presentat al jurat la tapa “Ceviche de corvina”.

En categoria de Tapa Temàtica, amb galeta Quely, el restaurant The Tapas Gastrobar amb el xef Juan Carlos García ha aconseguit convertir-se en campió gràcies a la creació “La Teula de Quely”.

El lliurament de premis s’ha celebrat a la Sala Multifuncional des Mercadal després del concurs que ha tingut lloc des de les 18.00 hores i en el qual s’ha completat l’aforament limitat de 100 persones.

El jurat ha estat format per: José Cortés, president de l’Associació de Cuiners Afincats a les Illes Balears i president del jurat de Tapes per Menorca; Tomás Cano, xef del restaurant Urban mô i delegat d’Ascaib a Menorca; Miquel Mariano, president de Fra Roger; Pep Pelfort, membre de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears i director i editor del setmanari El Iris; Sion Bosch, soci de Cómete Menorca; i Josep Pons Fraga, editor de Menorca Es Diari.